Sådan bliver du tilmeldt Busfrontens Medlemsforum

Her er en vejledning i, hvordan du bliver tilmeldt Busfrontens Medlemsforum.

Gå ind på Busfrontens Medlemsforum på adressen busfronten.dk/forum

Vær opmærksom på, at man SKAL være medlem af Foreningen Busfronten for at tilmelde sig, og medlemsnummer SKAL oplyses ved tilmeldingen.
Hvis du ER medlem af Foreningen Busfronten, men har glemt dine login-oplysninger skal du IKKE tilmelde dig igen. Vi tillader kun et login pr. medlem. Skriv i stedet en mail til Busfronten, så skal vi nok hjælpe dig med at komme på igen.

bfforum1

bfforum2

De betingelser der skal accepteres vedrører den software som medlemsforummet kører på.

bfforum3

Udfyld alle felterne som det er beskrevet. Husk at medlemsforummet kun er for medlemmer af Foreningen Busfronten. Du SKAL derfor udfylde feltet med medlemsnummer – ellers slettes tilmeldingen.
Hvis du har problemer med at udfylde felterne, så send en e-mail til Busfronten, så skal vi nok hjælpe dig.

bfforum4

Når du ser denne side, så er du tilmeldt Busfrontens Medlemsforum. Busfronten får nu en e-mail om at din konto skal aktiveres. Når Busfronten har kontrolleret at du ER medlem af Foreningen Busfronten, så aktiverer Busfronten din konto, og du får en e-mail om, at din konto er aktiveret. Når du har fået e-mailen om at din konto er aktiveret kan du logge på Busfrontens Medlemsforum.
BEMÆRK! Alt arbejde i Busfronten er frivillig arbejdskraft, der udføres i fritiden. Der sidder altså ikke nogen klar døgnet rundt til at godkende tilmeldinger. Tilmeldinger kan forventes godkendt indenfor 24 timer.
Hvis Busfronten konstaterer at du IKKE er medlem af Busfronten, så aktiveres din konto ikke, men slettes.

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmeside, Medlemsforum og tagget , , . Bogmærk permalinket.