Salgsafdeling

Busfrontens salgsafdeling har tre forskellige varegrupper:
– Bestillingsbilleder
– Særhæfter
– Medlemsblade (kun for medlemmer af Busfronten)

Bestilling af varer fra Busfrontens salgsafdeling:
Medlemmer af Busfronten
Når du er medlem af Busfronten har du mulighed for at bestille bestillingsbilleder, særhæfter og medlemsblade. Du bestiller ved at forudbetale beløbet til foreningens girokonto 582-1576. Du skriver dit medlemsnummer og din bestilling enten på giroindbetalingskortet eller som “tekst til modtager” i netbank. Hvis du betaler via netbank er du velkommen til samtidigt at sende din bestilling pr. e-mail til Busfronten. Anfør din bestilling, betalingsdato og dit medlemsnummer i mailen.
Hvis du ikke er medlem af Busfronten
Når du IKKE er medlem af Busfronten har du mulighed for at bestille bestillingsbilleder og særhæfter. Medlemsblade sælges kun til medlemmer af Busfronten. Du bestiller ved at forudbetale beløbet til foreningens girokonto 582-1576. Du skriver dit telefonnr. (så vi kan kontakte dig, hvis en vare skulle være udsolgt) og din bestilling enten på giroindbetalingskortet eller som “tekst til modtager” i netbank. Hvis du betaler via netbank er du velkommen til samtidigt at sende din bestilling pr. e-mail til Busfronten. Anfør din bestilling, betalingsdato og dit telefonnr. i mailen.
Portoen på bestillingsbilleder er 10 DKK – uanset antal billeder.
Portoen på særhæfter er 20 DKK – uanset antal hæfter. Hvis du bestiller billeder og hæfter samtidigt skal du kun betale porto for hæfterne.

Det aktuelle vareudvalg kan ses i disse PDF-filer:
BEMÆRK! De viste “varer” er eksempler, der ikke nødvendigvis er på lager. Se PDF-filerne for at se det aktuelle udvalg.
Bestillingsbilleder (PDF-fil)

Særhæfter (PDF-fil)

Medlemsblade (sælges kun til medlemmer af Foreningen Busfronten) (PDF-fil)

Vær opmærksom på, at alt arbejde i Busfronten foregår ved frivillig arbejdskraft. Hav derfor lidt tålmodighed, hvis der går et par uger med leveringen.