Medlemsudflugten 2012

Lørdag 16. juni 2012 drog 12 af Busfrontens medlemmer afsted på den årlige medlemsudflugt, der i år gik til Bornholm. Turen startede kl.07 med Bornholmerbussen fra Københavns Hovedbanegård til Ystad, hvorfra turen gik med katamaranfærgen Leonora Christina til Rønne.

Allinge Turistfart XP95148 på Rønne Havn, 16. juni 2012. Foto: ©René Thaulov Nielsen

Allinge Turistfart XP95148 på Rønne Havn, 16. juni 2012.
Foto: ©René Thaulov Nielsen

Ved ankomsten til Rønne Havn holdt vognmand Keld Holm, Allinge Turistfart klar med bus 2, naturligvis en DAB.
Keld Holm kørte gruppen rundt på Bornholm, og øste samtidigt ud af sin store viden om busser, vognmænd og busdriften på Bornholm. Første stop var hos Aakirkeby Turist- og Selskabskørsel, hvor vognmanden fremviste tre busser: En Bedford fra 1956, en DAB serie 7 fra 1983 og en ny Neoplan-turistbus. Da Folkemødet fandt sted i Allinge på udflugtsdagen, kørte en del af busserne oppe omkring Allinge, hvor der var gratis shuttlebuskørsel fra parkeringspladserne til Folkemødet. Her kørte bl.a. to af de nye Irisbusser, som BAT havde fået leveret et par dage før udflugten.
Da mange vogne var ude at køre, blev det lidt begrænset med garagebesøg, men der blev så tid til at besøge turistattraktioner som Gudhjem Havn og Hammershus.
De deltagende medlemmer havde en god dag på “øen i søen”, og Busfronten takker vognmand Keld Holm for indsatsen.
Der skal også lyde en tak til vognmand Jørgen Andersen, Gråhundbus, der gav lidt ekstra rabat på billetterne til Bornholmerbussen.

Dette indlæg blev udgivet i Medlemsudflugt og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.