Medlemsudflugten 2020 er aflyst

Medlemsudflugten i 2020 er aflyst pga. corona/covid-19. Busfronten satser på at have en medlemsudflugt igen i 2021 – hvis situationen tillader det.

Så er det allerede tid til at sætte kryds i kalenderen igen!
For efter nogle år med efterårsture vil vi prøve med forårsture igen.

Busfrontens medlemsudflugt 2020 bliver noget nyt:
Lørdag d. 2. maj 2020 (AFLYST) går turen fra København til Göteborg i Sverige!
Busafgang tidligt om morgenen fra København i vor turbus (turistbus) til Göteborg. I Göteborg besøger vi først Volvo-museet og efter lidt mere end et par timer her, kører turbussen os ind til et busknudepunkt i Göteborg, hvorefter der er ”fri leg” i byen i nok omkring 4 timer. Sidst på eftermiddagen samles vi alle igen på et i forvejen planlagt sted, hvor vor turbus holder – og så kører vi tilbage til København. (Sen tilbagekomst).

Volvo-museet har udstillet alt, der har med Volvo at gøre gennem tiden. Køretøjer af en hver art (busser er i fåtal). Museet har desuden en souvenirbutik og en café.

Göteborg har et stort og spændende udvalg af busser på byens buslinier, bl.a. ledbusser med to led og en stor variation. Tanken er at folk kan tage rundt i byen i nogle timer og køre med/fotografere de busser de har lyst til. Der kører desuden sporvogne i byen.
(Det er muligt at blive sat af i Göteborg før museet, hvis man kun ønsker ”fri leg” uden museum)

Der kommer flere detaljer i et kommende blad (295 eller 296), her på forummet og på busfronten.dk. – Vi har ikke alle de tidsmæssige detaljer på plads endnu.
Men reserver allerede nu datoen.

Specielle deltagevilkår pga. udland og lang køretur:
– Deltagere skal medbringe pas! (Så hvis det er løbet ud, skynd dig at forny det)
– Deltagere skal selv kunne ”tage vare på sig selv” og holde til at køre længe i bus!
– Deltagere bedes medbringe mobiltelefon, så der kan ringes til turarrangørerne, hvis man er i tvivl om mødested/lign., fx hvor turbussen hjem holder… Ved tilmelding oplys gerne telefonnr.

På bestyrelsens / turudvalgets vegne
Peter Berggrén Brandsen

Dette indlæg blev udgivet i Medlemsudflugt. Bogmærk permalinket.