Medlemsmøder – 2. halvår 2020

MEDLEMSMØDER
Det er foreningen en glæde, at igen kunne indbyde medlemmerne til medlemsmøder!

Corona-pandemien satte, som I alle ved, en stor stopper for al mødeaktivitet, men nu er tiden inde til at stille og roligt starte op igen.

Medlemsmøder 2020: Alle medlemmer er velkomne

Vi forventer at kunne afholde 3 medlemsmøder i efteråret 2020, efter Corona-pandemien satte en stopper for 3 af de 4 planlagte i foråret.
Vores normale mødelokaler hos Valby Kulturhus er under renovering resten af året, så møderne bliver afholdt andre steder end normalt! Datoer er med forbehold for ændringer pga. Corona-pandemien. Husk: Mødedatoer kan altid ses på busfronten.dk

Mandag 21. september 2020 Kl. 19:30 – Medlemsmøde
Mandag 19. oktober 2020 Kl. 19:30 – Medlemsmøde + generalforsamling

Efterårets to første møder afholdes i Odd Fellow Bygningen, Glostrup.
Odd Fellow bygningen ligger på Hovedvejen nr. 36-38, 2600 Glostrup.
Tag fx linje 9A eller 166 fra Glostrup St. nogle få stop til busstoppet Byparken. Det ligger på nordsiden af Hovedvejen, et par huse tættere mod København fra lyskrydset. Der vil stå “Busfronten” på døren.

Mødetema:
21/9 vil temaet for billederne der vises på storskærm være Østbanen/Østtrafik. Steen Byllemos fremviser billederne, der for Østtrafik-billederne primært er taget af Allan Christian Nielsen suppleret af Thomas Hildebrand og Peter Hobel, mens Østbane-billederne er taget af Arne Madsen, Allan Christian Nielsen, Svenn Erik Nielsen, Steen Byllemos og Per Kroman Jepsen.

Vi sætter endnu ikke dato på årets julemedlemsmøde. Det er for tidligt.

Vel mødt

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.